PUUR BELGE: Steak Number Eight invites

Steak Number Eight

Met de release van hun debut album All is Chaos, zorgde Steak Number Eight voor aardverschuivingen in zowel binnen- als buitenland, wat hen vervolgens vergelijkingen opleverden met bands als ISIS, Mastodon, Killing Joke, Neurosis en Tool. Doorheen hun optredens op onder andere Graspop Metal Meeting (BE), Pukkelpop (BE), Ghost Fest (UK) en Paaspop (NL) groeide de band uit tot een goed geoliede machine die zowel in zaal als op festival het publiek wegblaast. Binnenkort brengen deze postrock/ sludge metal teenagers hun derde album KOSMOKOMA uit. Ontdek je onderbewuste en laat je meenemen in de sounds van dit meesterwerk.

Destroy. And Rebuild. Forever.   

Bekijk videoBekijk video
8360

The Progerians

The Fabulous Progerians is een driekoppige band afkomstig uit de Brusselse underground. Met hun muziek weerspiegelen ze jongeren zonder toekomst, die gekweld gaan onder de werkeloosheid en de verleidingen in de moderne maatschappij. Ondanks de vele invloeden kunnen we hun muziek het best beschrijven als een kruising tussen punk en sludge. De band staat bekend voor hun sterke live performance en nodigen daarbij andere muzikanten uit op het podium

Bekijk videoBekijk video
8379

The K.

The K. is een Belgische noise rock band afkomstig uit Brussel. Na het winnen van de prestigieuze Concours Circuit Contest in 2011, werd ook hun debuut album My Flesh Reveals Millions of Souls goed onthaald binnen de underground scene. Momenteel werken ze aan een tweede album dat binnen een paar maanden in de rekken zal liggen. Laat je wegblazen door hun energetische en krachtige live optredens. 

Bekijk video
8382