Newen Afrobeat

Newen Afrobeat

Dankzij Newen Afrobeats on-stage mood en energieke shows, worden ze tot een van de meest impressionante wereldmuziekprojecten van de wereld gerekend. Het 14-koppige Chileense orkest bracht zijn eerste album uit in 2013 en dit werd het meest bekeken afrobeat album op Youtube. Tegenwoordig promoten ze hun tweede release "Newen Plays Fela", een Fela Kuti tribuut EP. In 2018 zullen ze een tweede LP uitbrengen.

Bekijk videoBekijk videoBekijk video
8808

DJ MUKAMBO

DJ Mukambo is een Brusselse muziekjournalist, global groove activist, radiomaker en DJ. Met zijn kennis van wereldmuziek kleurt hij het uitgaansleven met de beste afrobeat, ethiogrooves, Afro-Latin, Arabesque en global hip-hop. Deze residence Dj van Groovalicous weet hoe hij het publiek aan het dansen moet krijgen.

8814

Aboubakar Traoré

Aboubakar Traoré brengt met zijn uitzonderlijke stem en traditionele instrument, de kamélé n'goni, de Afrikaanse grooves naar de VK. Als verhalenverteller hekelt Aboubakar Traoré de moeilijkheden waar zijn volk dagelijks voor komt te staan. Samen met een bende Brusselse muzikanten brengt hij een mengeling van traditionele en hedendaagse muziek die je niet onberoerd zal laten. 

8834