Museum Night Fever 2015

Robbing Millions

Robbing Millions is een vijfkoppige indie/rock band, geboren en getogen in Brussel. Sinds haar ontstaan heeft de band het beste van zichzelf mogen geven op heel wat verschillende podia waaronder AB Club, Botanique, Dour, Ardentes en Boomtown. Hun muziek leunt aan bij artiesten als Robert Wyatt, Can, Gary Wilson, Pavement, The Flaming Lips of Mac DeMarco en resulteert in een unieke en catchy sound met jazzy gitaren en gekke synths. 

Bekijk videoBekijk video
978

Le Colisée

Le Colisées muziek zweeft in het midden van een sonisch spectrum gevormd door o.a. David Byrne, Kate Bush, Drake en zelfs The Beach Boys. Met andere woorden, Le Colisée brengt een soort van vreemde, intieme, zuivere en eerlijke pop. De 20-jaar oude rwandees David Nzeyimana speelt met 3 andere muzikanten (o.a. leden van Robbing Millions en Lonely Drifter Karen). Na het winnen van "Du F dans le texte" wedstrijd, en na het touren met François and the Atlas Mountains, is Le Colisée klaar om hun eerste EP "Vie Eternelle" uit te brengen. De toekomst ziet er mooi uit voor deze vier muzikanten.

"Vie Eternelle" zal begin 2015 worden uitgebracht. 

 

 

Bekijk videoBekijk video
7183

MonkeyRobot

MonkeyRobot is een eclectisch producers duo bestaande uit de Brusselse beatmakers Eric P. en LuiGi (of ook wel Eric Paquet en Louis Van De Leest). Hun handelsmerk - het ontdekken van de grenzen van muziek tussen 90 en 120 bpm. Met hun achtergrond in hiphop en jazz, bundelen ze nu hun krachten als beatmakers. Niet verrassend dan ook dat hun muziek al uitgebracht werd op labels zoals Jazzy Sport, Bastard Jazz, Brownswood en nu ook Darker Than Wax

 

 

 

Bekijk videoBekijk videoBekijk video
7184

Onda Sonora

Duo uit Brussel dat de grenzen tussen Soul, Funk, Disco, Boogie, House en hedendaagse Bass Music overschrijdt. Ze hebben slechts een doel voor ogen: jou doen dansen.

641
Met dank aan: 


 

In samenwerking met Sabam for Culture wisselen Clubcircuit en Club Plasma onder de naam Interclubs Tour de komende maanden interessante bands uit. Zo kun je in VK, De Kreun en Democrazy genieten van Le Colisée, BRNS en Robbing Millions. 

Met Interclubs staat het volgende wapenfeit onder de BE for Music-vlag op het programma. Het Vlaamse Clubcircuit en de Franstalige tegenhanger Club Plasma, vertegenwoordigen samen 22 Belgische clubs. Voor het eerst gaan de twee met een gezamenlijk project werken aan de uitwisseling van muzikaal talent over de taalgrens heen. De clubs uit beide circuits maakten een shortlist van artiesten uit eigen regio, die ze voorlegden aan de programmatoren in de clubs van het andere landsdeel. Die laatsten maakten op hun beurt een selectie van namen die ze aan hun publiek wilden voorstellen. Met de steun van SABAM for Culture zullen interessante Waalse bands de komende maanden dus een podium krijgen in Vlaanderen, en omgekeerd. De Franstalige bands die geprogrammeerd staan in Vlaanderen zijn niemand minder dan BRNS, Robbing Millions, Le Colisée en Great Mountain Fire. In de omgekeerde richting gaat het om klasse-acts Raketkanon, The Spectors, Too Tangled en Wallace Vanborn.