Morgan Heritage

Morgan Heritage

Morgan Heritage is een roots-reggae groep bestaande uit de 5 kinderen van de befaamde reggae artiest Denroy Morgan. Ze groeiden op in hun vaders muziek studio in de V.S. en maakte hun debut op Reggae Sunsplash in Jamaica. Ze werden getekend door MCA en brachten hun eerste album ‘Miracles’ uit in 1994. Morgan Herritage werkte nadien samen met Bobby Dixon en Lloyd James voor hun befaamde albums Protect Us Jah (1997), One Calling (1998) en Don’t Haffi Dread (1999). Ondertussen is 'The Royal Family of reggae' uitgegroeid tot een van de belangrijkste live bands in het reggaegenre. 

In de lente van 2015 brachten ze hun nieuwe album ‘Strictly Roots” uit, waarop ze samen werkten met verschillende artiesten zoals Shaggy, J Boog, Jemere Morgan en Jo Mersa Marley, Chronixx en Eric Rachmany.

Bekijk videoBekijk video
7618

Jemere Morgan

Jemere Morgan, zoon van Roy “Gramps” Morgan startte zijn muzikale carrière in 2011 met zijn debuut single ‘First Kiss’ dat uitkwam op Dada Son Entertainment. Hij tourde recent met Peetah Morgan en Gramps Morgan en is nu op tournée met Morgan Heritage. 

Bekijk video
7624

Stonebwoy

Stonebwoy Burniton is een muzikant uit Ghana met een voorliefde voor Dancehall, Reggae, Afrobeats en Soca. Als succesvolle songwriter, performer, dichter en zanger jaagt hij momenteel zelfs een carièrre als acteur na. Vanuit de Ghanese getto's van Ashaiman verovert Stonebwoy stilaan de rest van de wereld.

Bekijk videoBekijk videoBekijk video
7824