Datum
vrijdag
12 mei
2017
Locatie
VK
Organisatie
FRoNTAL
VK concerts
Tickets
9€ (vvk)
12€ (kassa)
Koop online
Uur
19:30
Doors
Share

Frontal & VK present: Puur Belge

FRoNTAL x VK concerts

VK concerts en FRoNTAL slaan de handen in elkaar voor een fijne avond vol Belgisch hip hop talent: Puur Belge. 
We starten de avond met de finale van de MC-battle 'End of The Weak'. Nadien is het de beurt aan Zwangere Guy die zijn mixtape releaset en artiesten uitnodigt als Le 77, Stikstof, Caballero en JeanJass, Onze zaak, Dvtch Norris, Crapulax, Brihang & D. Meeuws, Isha en Primero. 

8748

Zwangere Guy

De Brusselse rapper Zwangere Guy brengt laid back hip hop waarmee hij alle clichés wil vermijden. Bij de hiphopcrew Stikstof bewees hij onder de naam Omar G al uit welk hout hij gesneden is. In april verschijnt zijn eerste mixtape Zwangerschapsverlof vol 3. Op deze plaat hoor je alles terug wat hij bij Stikstof niet kwijt kon.

Bekijk video
8749

End of the Weak (Final)

EOW is een gerenomeerde MC wedstrijd met een internationale uitstraling. Deze talentenwedstrijd werd in 2000 in het leven geroepen in de USA, en wordt sindsdien vertegenwoordigd in een 15-tal landen: USA, UK, Oeganda, Frankrijk, Zwitserland, Canada, Spanje, Italië, Tsjechië, Brazilië, Duitsland, Zweden, de Filipijnen en vanaf 2014 dus ook België.
Het concept zal worden georganiseerd in de grootste steden van België, zowel in Vlaanderen als in Wallonië, en de winnaars hieruit zullen uiteindelijk tegen elkaar duelleren in de Belgische finale op 12 Mei in de VK, Brussel. De Belgische kampioen zal vervolgens onze kleuren vertegenwoordigen op het wereldkamioenschap van EOW.
 

8750